Galleri Christoffer Egelund Karen T kunst art happy

Jeg glæder mig helt utrolig meget over at deltage i Galleri Christoffer Egelund´s juleudstilling XMAS´18 The annual winter show. Der er fernisering nu på fredag d. 14 dec. fra kl. 16-19.00

Vi ses !

Tine K Skau Kai Steensgaard Karen T Expandingcanvas lys lyd show levende maleri billede musik

Jule kunstcerter 2018

Vi håber at se jer !

Huskunstner projekt, Spotlight festival, statens kunstfond, karen t, kunst, workshop

Huskunstner projekt "En lille bid af verden"

I uge 38 - 2018 starter Spotlight festivallen i Vejle. Temaet er "En lille bid af verden"  Her skabes så "portrætter fra hele verden" af genbrugsting for 5 kl. på Højen Skole.

Fernisering Vejle Kunstmuseum d.21/9  kl. 11.00 ( desværre aflyst på grund af stormvejret, Knud)

 

Borgertæppet kunst karen t britta egebjerg artzone

Borgertæppet - et kunstnerisk portræt af en by

Fredericia´s borgere har været med til at skabe et unikt fællesportræt af deres by. Folk har indleveret portrætter; gamle fotografier, skolebilleder, malerier, tegninger osv som er syet sammen i hånden, af usynlige hænder. Kunsten har trådet byens DNA sammen og det er mundet ud i en kunstintallation, som nu vandre videre i trekantområdet. Først til Vejle, VAF, som i øvrigt har støttet projektet, sammen med trekantsområdet´s festuge udvalg, Vester Kopi samt Ps-remake, som vi takker.

Venlig hilsen Britta Egebjerg og Karen T

Karen T Trapholt Kunstmuseum butikken forsølvninger menneskedyr kunst

Trapholt

Nyt salgssted; Udvalgte forsølvede menneskedyr sælges nu fra butikken på Trapholt Kunstmuseum.

Karen T Frederikshavn Kunstmuseum grafik udstilling fernisering grafisk værksted

Grafisk Værksted udstiller på Frederikshavn Kunstmuseum

25. august til 27. oktober 2018

GrafiskVærksted Vejles formål er at etablere og udvikle tekniske faciliteter inden for det professionelle grafiske felt. Således at kunstnere tilknyttet værkstedet har de bedste betingelser for at udøve deres kunst.
Værkstedet danner ramme om arbejdet med både nye og gamle grafiske teknikker. Der er en høj grad af vidensdeling mellem kunstnerne, og fælles udstillinger har høj prioritet.
Derfor har det været en spændende udfordring for værkstedets kunstnere at arbejde med exlibris. Aftalen med Frederikshavn Kunstmuseum kom i stand for et år siden, og siden da har kunstnerne studeret, diskuteret og arbejdet med exlibris. Det har givet ny og interessant viden, og det har været en spændende udfordring at arbejde med det lille format. Mange af værkstedets kunstnere arbejder til dagligt i store formater.
Det blev meget tidligt i processen besluttet, at udstillingen skulle være en donation til Frederikshavn Kunstmuseum, og GrafiskVærksted Vejle takker Frederikshavn Kunstmuseum for samarbejdet og for udstillingen.

Ellen Susanne Baldus
Formand for GrafiskVærksted Vejle

Karen T Sommerudstilling Møllen Vejle Kunstforening

"KONTRAST" - Grafisk Værksteds sommerudstilling i Vejle Kunstforening

Udstillingsperiode: 16. juni - 5. august.

Fernisering: lørdag d. 16. juni kl. 11.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GrafiskVærksted Vejle er igen i år blevet inviteret til at udstille i Vejle Kunstforening hen over sommeren. 19 medlemmer fra værkstedet har indsendt over 100 værker til udstillingsudvalget, som består af Annette Zierau, Ellen Susanne Baldus og Kurt Ejvind Nielsen.

Som ved værkstedets sommerudstilling i Kunstforeningen 2017, repræsenterer værkerne medlemmernes alsidighed. Grafik, foto, blandform og skulptur vil blive udstillet.

De 19 udstillende grafikere er: Anne Fjeldvig, Anna Sofie Bank Erbou, Anne Grarup, Annette Zierau, Birgit Frederiksen, Birgitte Poulsen, Britta Egebjerg, Claus Frederiksen, Elisabeth Kiefer, Ellen Susanne Baldus, Heike Jacobsen, Karen Kirstine Ballegaard, Karen T, Kurt Ejvind Nielsen, Maibritt Larsson, Niels Damgaard, Peter Wade, Pia Møller Light og Vibeke Jerichau

Udstillingen er kurateret af Susanne Baldus

Karen T Artboxen Kunst kultur Skulpturer Maleri Monotypi

"Fortælle timen" og kreative workshops.

Til foreninger, klubber, familieudflugter, skoler eller bare en flok, der har lyst og interresse....

Med udgangspunkt i mit kunstneriske virke, fortæller jeg om mine inspirationskilder, fra forskellige kulturer og om hvordan jeg finder små og store ligheder i, netop at have min Artbox i C-byen, en del af kanalbyen i den gamle renæssanceby Fredericia. Via denne tråd kommer vi rundt i for og nutid, mens i får kaffe og kage.

Pris pr. person 75 kr.

+ evt. kreativ workshop i; monotypi, maleri, genbrugskunst, hvad havet giver - et forgængeligheds skulpturi, ved Østerstrand.

Varighed 2 timer

Pris pr. person 200 kr. + materialer

 

Karen T Fernisering Kunst Kultur Maleri Skulpturer Monotypi ExpandingCanvas

Fernisering i Artboxen

Karen T har fornøjelsen af at invitere til ferniseringen af sit nye galleri, Artboxen. 

Søndag 27/5 2018 kl. 14-16.

14.00 Velkomstdrink og en overraskelse til de første gæster
14.30 Velkomsttale ved Karen T
14.45 Kort præsentation af billedanalyse af kunsthistorie studerende fra Aarhus Universitet
15.30 Konkurrence

Efter at have forvandlet sit atelier til galleri, byder Karen T nu velkommen til ferniseringen af Artboxen, hvor man kan opleve hendes kunst og kreativitet i hyggelige rammer.

Galleri Sejd - "Tidsportrætter"

INVITATION

Fernisering: Lørdag d. 2. dec. kl. 14

Gorms Torv 7a, Jelling

Læs omtalen i Ugeavisen.dk:

Kunstner vender hjem: Når tingne smelter sammen

Galleriejer: Karen T bryder grænser

Med "Tidsportrætter" tager kvinden fra Jelling, Karen T., os med ind i fortid og nutid og fremtid.
Mennesket er i centrum og bliver både i materiale og ide og erindring arbejdet sammen i et nyt hele. Med en symbolsk tilgang og en levende, farverig penselføring arbejder Karen T billederne frem og byder os velkommen i hendes univers.
Der udstilles skulpturer, som er lavet af fortidsstumper og stykker, det der er gået i stykker eller er blevet kasseret, får nyt liv. Og det endelige resultat fremstår i hvidt og forsølvninger. Der udstilles psykologiske "familieportrætter" og nyfortolkninger af "menneskeansigter" inspireret af Karen´s egne skulpturer. Ansigterer, som vi i erindringen ser først. Ansigterer fra forskellige tider. Gå selv på opdagelse..og skab din egen historie.
Karen´s fortid som billede- og textiluddannet fornægter sig ikke - mixed medier på flere planer.
Malerierne tager ofte udgangspunkt i antikkens menneskefigurer og bliver smeltet sammen med naturfotos fra nære- og fjerne miljøer, de males frem i levende penselstrøg, lag på lag.
Monotypi er også repræsenteret på soloudstilingen, her er det den samme form, udført med en levende streg og et grafisk snit.
Karen har haft stor succes som kunstner, hun udstiller både i ind- og udland, men da Karen T er født og opvokset i Jelling - hun har nu galleri i Fredericia C -, så er det en særlig udfordring og glæde for hende at udstille i Galleri Sejd.

Kom og se. Vi glæder os.

EXPANDINGCANVAS / KONCERTER


2018

13. marts kl 19.00, Tornbjerg Kirke, PÅSKEEVANGELIET PREMIERE

15. marts kl 19.30, Silkeborg Kirke, PÅSKEEVANGELIET

16. marts kl 12.00 Bramdrup Kirke, PÅSKEEVANGELIET

16. marts kl 16.00 Bramdrup Kirke, PÅSKEEVANGELIET

18. marts kl 16:00, Mårslet Kirke, PÅSKEEVANGELIET

 

18. april kl 19:00 Vejen Kunstmuseum

 

27. november kl. 19:00 Nykøbing Sjælland Kirke, JULEEVANGELIET

2. december kl 15:00 Gylling Kirke, JULEEVANGELIET

11. december kl 19:30 Ramme Kirke, JULEEVANGELIET

"Partnerships" at the Museum of Contemporary Art Beijing, 2017 | Pashmin Art Gallery